Serious Request


Serious Request

Voor Nuth toont Hart zal op zaterdag 28-11-2015 tussen 11.00 uur en 15.00 uur een actie plaatsvinden in Nuth. Op de markt voor de Jumbo zullen tenten staan waar muziek gemaakt wordt door Baltus en Co en Popkoor Ambissjes en verschillende andere activiteiten plaatsvinden (o.a. schmincken, loterij, verkoop warme dranken en gebak, kerstversiering).

In elk kerkdorp zijn mensen benaderd met de vraag of ze het aanspreekpunt willen zijn voor vragen of het aanmelden van acties.

De acties hoeven niet groot te zijn. Wat vooral telt bij elke actie, groot of klein, is dat daarmee de jongeren die in oorlogssituaties moeten leven, gesteund worden.

Enkele voorbeelden:

  • Harmonie St Bavo heeft aangeven dat zij op hun komende concert aandacht willen besteden aan Serious Request Nuth en ze zullen een collectebus voor SR15Nuth plaatsen.

  • Volleybalvereniging Vludoc zal op hun wedstrijddagen de collectebus laten rondgaan op de tribune en in de kantine.

  • Handbalvereniging Minor heeft al een autowasactie gehouden.

  • Jumbo sponsort de benodigdheden voor “koek en zopie”

  • De Oliebollenkraam staat een mooi percentage af van zijn verkoop.

Mogelijk sluiten nog enkele andere verenigingen hierbij aan.

De volgende”actievoerders”hebben al toe gezegd mee te werken aan SR15Nuth:

Harmonie St Bavo-Wereldwinkel-basisschool de Bolster-basisschool St Stefanus-Samenwerkende Carnavalsverenigingen-Gymnastiekvereniging Albatros-Handbalvereniging Minor-Gospelkoor Hulsberg-Handbalvereniging Wijnandsrade-Scouting Nuth-Volleybalvereniging Vludoc-Omroep Groot Nuth-Popkoor Ambissjes Nuth-Baltus en Co-Gemeenschapshuis Schimmert-Kerkkoor Wijnandsrade-Pingerhoeve.

Als je met anderen praat over wat je gaat doen, breng je hen misschien op goede ideeën, Vraag iedereen die je kent of zij al wat doen voor Serious Request Nuth.

Wil je je als vereniging van Nuth ook laten zien of horen, laat dan je bericht achter op deze site.

Verenigingen die collectebussen willen lenen, kunnen zich melden op het mailadres: popkoor.ambissjes.nuth@gmail.com. De bussen worden voorzien van het logo van „SR15 Nuth, Nuth toont Hart”.

Wil je een affiche maken voor je actie, dan zijn er logo’s te downloaden van Serious Request. Kom je daar niet uit, laat dan op bovenstaand mailadres wat horen.

De afsluiting van “SR15 Nuth toont Hart” zal plaatsvinden op zondag 20-12-2015 van 18.00 tot 22.00 uur in het gemeenschapshuis van Schimmert.

Onze burgemeester zal daarbij aanwezig zijn. Iedereen die bij acties in de kerkdorpen betrokken is geweest is van harte welkom.

Buuteredner Jo Clahsen zal de diverse acties op zijn manier in het zonnetje zetten.


 


Meer nieuws


Overzicht alle nieuws »

Popkoor Ambissjes

Onze repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00u - 22.00u.

Café I gen Dörp
Körnerstraat 26
6363 BX Wijnandsrade

Email: [javascript protected email address]