Nuth toont hart


Nuth toont hart

Drie SR15Nuth  evenementen op 20-12-2015

Op zondag 20-12-2015 wordt “Nuth toont Hart” voor Serieus Request afgesloten met drie evenementen in de kerkdorpen.

In Vaesrade start om 15.00 uur de 5-Dorpen-wandeling die via Nuth (±15.30), Wijnandsrade (±16.20) en Hulsberg (±17.00) naar Schimmert leidt. Instappen kan in elk dorp..

In Hulsbergzal Het Gospelkoor op het *Europaplein een soort tussenstop creëren voor de wandelaars waar erwtensoep, chocomel of glühwein klaar staat.

Het koor zorgt voor de muzikale omlijsting met kerstliederen. Natuurlijk zijn ‘niet- wandelaars’ en toehoorders ook van harte welkom, men hoopt er samen een gezellige happening van te maken.

De ondernemers van Hulsberg ondersteunen deze actie door diverse zaken beschikbaar te stellen. Bij extreem slecht weer vinden deze activiteiten plaats in en rond de kerk.

In Schimmert begint om 18.00 uur de Eindmanifestatie van Serious Request “Nuth toont Hart”.

Ook daar is muziek waarbij de vele “actievoerders” van SR15Nuth elkaar zullen treffen. Tegen 21.30 uur zal de burgemeester Mw. Schmallschläger bekendmaken welk bedrag de Nuther gemeenschap tot dat moment bij elkaar heeft gebracht.

Sommige verenigingen hebben ervoor gekozen om hun actie niet aan “Nuth toont Hart” te koppelen,zodat de bijdrage van de Nuther gemeenschap in wezen nog groter is dan op de Eindmanifestatie bekend zal worden gemaakt.

In totaal hebben 26 verenigingen en individuen acties gedaan in Groot Nuth.

Ook de ondernemers lieten zich van hun beste kant zien. Totaal 35 ondernemers deden mee aan Sr15Nuth. Daarvan ondersteunden 28 ondernemers onze acties, en 7 bedrijven hebben zelf een actie gedaan voor Serious Request Nuth.


 


Meer nieuws


Overzicht alle nieuws »

Popkoor Ambissjes

Onze repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00u - 22.00u.

Café I gen Dörp
Körnerstraat 26
6363 BX Wijnandsrade

Email: [javascript protected email address]