Collecte Oranje Fonds


Collecte Oranje Fonds

Popkoor Ambissjes collecteert samen met Oranje Fonds!

Van 11 juni tot en met 15 juni 2019 zal Popkoor Ambissjes samen met het Oranje Fonds collecteren in Nuth. Van het bedrag dat het popkoor ophaalt, krijgt het zelf de helft.

De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Limburg. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

Opbrengst voor sociale initiatieven in Limburg:

“Stichtingen en verenigingen maken het op iedere plek in Nederland mogelijk dat zóveel mensen zich inzetten voor een ander en de samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. Alle geldstromen lopen via het Oranje Fonds, wat zorgt voor maximale garantie en fiscaal voordeel voor donateurs.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.”

Popkoor Ambissjes is een kleine vereniging, die al 50 jaar bestaat en ook graag wil blijven bestaan. Door te collecteren helpen we onze eigen vereniging; alle beetjes helpen!!

We hopen dat u ons en het Oranjefonds zult steunen.

U hoeft niet te wachten op de collectebus. U kunt ons ook online steunen.

https://limburg.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/popkoor-ambissjes
 


 


 


Meer nieuws


Overzicht alle nieuws »

Popkoor Ambissjes

Onze repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00u - 22.00u.

Café I gen Dörp
Körnerstraat 26
6363 BX Wijnandsrade

Email: [javascript protected email address]